Onze activiteiten

Saint-Gobain PAM

Onze activiteit

Saint-Gobain PAM, wereldleider in complete nodulair gietijzeren leidingoplossingen, ontwerpt, produceert en verkoopt een compleet assortiment oplossingen voor watertransport.
Saint-Gobain PAM maakt deel uit van de pijler Bouwmaterialen van de groep Saint-Gobain, wereldleider in duurzame huisvesting, gespecialiseerd in de productie, verwerking en verdeling van materialen voor de industrie en de bouwsector.

Het merk PAM 

Het wereldmerk PAM is de referentie op het gebied van leidingen dankzij de innovaties en kwaliteit van zijn technische oplossingen. Elk jaar dient het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum meer dan 50 uitvindingen met betrekking tot producten en processen in bij het INPI. Saint-Gobain PAM wil complete leidingoplossingen aanbieden die beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen van zijn klanten en de evoluties in de watersector.

De oplossingen van PAM 

Saint-Gobain PAM ontwerpt, produceert en verkoopt een compleet assortiment oplossingen die zijn gewijd aan:
  • Drinkwater
  • Afvalwater
  • Industrie en speciale toepassingen

Betrouwbare, duurzame en gemakkelijk te plaatsen producten

Leidingen, hulpstukken, afsluiters en accessoires: Saint-Gobain PAM biedt oplossingen die voldoen aan de vraag van de sectoren drinkwater, afvalwater, industrie en toegangsluiken!
Met meer dan 50.000 catalogusreferenties biedt Saint-Gobain PAM producten van de hoogste kwaliteit in overeenstemming met de Europese normen.
De nodulair gietijzeren leidingen zijn, dankzij hun bekledingen en hun verbindingen aangepast en aanpasbaar aan de verschillende eisen op het terrein, bestand tegen alle risico’s van transport, manipulatie, installatie en exploitatie.
Dankzij al deze troeven kan Saint-Gobain PAM voldoen aan de meest uiteenlopende eisen en behoeften van zijn klanten! 

Saint-Gobain PAM is vandaag actief in meer dan 126 landen dankzij zijn aanwezigheid op 5 continenten, vestigingen in 20 landen en zijn dichte commerciële netwerk.

 
Caption: 
Usine Saint-Gobain PAM