Saint-Gobain PAM

Saint-Gobain PAM
Wereldleider in complete gietijzeren buisoplossingen, Saint-Gobain PAM ontwerpt, produceert en verkoopt een complete reeks oplossingen voor het transport van water.
Saint-Gobain PAM maakt deel uit van een duurzame ontwikkelingsbenadering, gedurende de hele levenscyclus van het product. Deze "groene" investering is mogelijk dankzij het belangrijkste gebruikte materiaal: nodulair gietijzer, edel en 100% recycleerbaar tot in het oneindige!
Evolutie van materialen voor pijpleidingen, ervaring en geschiedenis van Saint-Gobain PAM, wereldleider sinds 1856
Al meer dan 150 jaar ontwerpt, produceert en commercialiseert Saint-Gobain PAM complete gietijzeren buisoplossingen voor water en sanitaire voorzieningen. Kiezen voor Saint-Gobain PAM betekent kiezen voor een groot bedrijf met een sterke industriële aanwezigheid in Frankrijk, rijk aan technische cultuur en hoogwaardige oplossingen.
Saint-Gobain PAM is lokaal aanwezig in meer dan 30 landen. Elk jaar rust Saint-Gobain PAM meer dan 100 hoofdsteden uit en meer dan 1000 steden in de wereld. Het merk PAM is wereldleider in complete ductiele leidingoplossingen dankzij zijn innovaties en de kwaliteit van zijn technische oplossingen.
Van 1665 tot heden heeft Saint-Gobain zich altijd onderscheiden in haar vermogen om producten te maken die de kwaliteit van leven verbeteren.