Nodulair & Circulair

Saint-Gobain PAM

Saint-Gobain PAM is producent en leverancier van circulaire leidingsystemen van nodulair gietijzer. Wij produceren mof-spie buizen, daarbij behorende hulpstukken en appendages. Vanuit onze eigen productielocaties in onder meer Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voorzien wij onze klanten van oersterke leidingsystemen. Saint-Gobain PAM Nederland ambieert een leidinggevende positie binnen de circulaire economie. Met mof-spie leidingen uit eigen productie en aangevuld met producten van onze betrouwbare partners.

Circulair

Nodulair gietijzer is uniek omdat het als enige leidingmateriaal 100% circulair is. Nodulair gietijzer behoudt na recycling volledig haar materiaaleigenschappen en kan als zodanig weer worden gereproduceerd. Nodulair gietijzer is een technisch high end product binnen de leidingwereld.

Zie ook

Saint-Gobain PAM maakt deel uit van een duurzame ontwikkelingsbenadering, gedurende de hele levenscyclus van het product. Deze "groene" investering is mogelijk dankzij het belangrijkste gebruikte materiaal: nodulair gietijzer, edel en 100% recycleerbaar tot in het oneindige!