Nieuwe website

Saint-Gobain PAM

Vanaf 1 mei 2018 zal Saint-Gobain Pipe Systems verdergaan als Saint-Gobain PAM Nederland.

Saint-Gobain PAM Nederland is leverancier van nodulair gietijzeren leidingsystemen waaronder hulpstukken, afsluiters en buizen, streeft naar de voortdurende aanlevering van innovatieve oplossingen. Saint-Gobain PAM Nederland biedt oplossingen voor transport van water, vies of schoon, door middel van PAM leidingsystemen van kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en milieuvriendelijk nodulair gietijzer.

We zijn uw partner in de drinkwatersector voor distributie- en transportleidingen en pompstations, in de afvalwatersector voor vrij verval- en persleidingen en rioolgemalen, en in de industrie voor alle leidingtoepassingen voor vies of schoon water.

Vanuit ons grote magazijn in Almere leveren we reguliere opdrachten binnen 24 uur uit. Deze locatie doet ook dienst als logistiek centrum voor projecten zodat we leveringen op uw behoeften kunnen afstemmen. Onze servicegerichte organisatie biedt praktische en technische ondersteuning bij uw projecten. We adviseren u op het gebied van techniek en aanleg van leidingen. Naast nieuwbouw kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, renovatie en vervanging van uw huidige systeem.